< Nazaj na seznam

Po okusu Sandre Potočnik

Rižota s šparglji

  • 30 min
  • zelo enostavno
  • 4
  • brez jajc
  • brez laktoze
  • brez oreščkov
  • manj kalorij
  • vegansko
  • vegetarijansko

Sestavine

  • Riž Tri žita Zlato polje
  • Šparglji
  • Sončnično olje
  • Sol
  • Kajenski poper
  • Smetana za kuhanje
  • Parmezan

Postopek

Na olju popražimo riž, da nekoliko postekleni, nato zalijemo s tremi mericami vode, solimo, popramo, dodamo narezane špraglje in počakamo, da zavre. Nato damo pokrito ponev v ogreto pečico za 20 minut. Na koncu lahko po želji primešamo še smetano in posipamo z parmezanom ali drugim sirom.

Najboljše iz narave.
Po tvojem okusu.

Si to, kar ješ! Zato kuhaj iz najbolj pristnega, kar ponuja narava. Odlični izdelki Zlato polje so s svojo široko izbiro in kakovostjo najboljša osnova za tvoje kuharske podvige. Zaupaj nam, kako jih pripraviš po svojem okusu - objavi svoj recept!

Oddaj svoj recept