< Nazaj na seznam

Po okusu Slavice Zbičajnik

Riževi polpeti s čemažem

  • 10 min
  • srednje zahtevno
  • 2
  • vegansko

Sestavine

  • 1 skodelica riža Zlato polje
  • 2 skodelici vode
  • pol žličke kurkume
  • 2 žlički čemaževega pesta
  • 2 žlici ajdove moke
  • sol in poper

Postopek

Riž skuhamo z vodo, ki smo ji dodali kurkumo. Kuhamo 20 minut. Ohladimo, dodamo pesto, ajdovo moko, sol in poper. Oblikujemo polpete. Damo jih na peki papir in jih pečemo 25 do 30 minut na 180 stopinjah.

Najboljše iz narave.
Po tvojem okusu.

Si to, kar ješ! Zato kuhaj iz najbolj pristnega, kar ponuja narava. Odlični izdelki Zlato polje so s svojo široko izbiro in kakovostjo najboljša osnova za tvoje kuharske podvige. Zaupaj nam, kako jih pripraviš po svojem okusu - objavi svoj recept!

Oddaj svoj recept