• Nagradne igre •

Program zvestobe “Uživajmo najboljše iz narave”

Uživajte z izdelki Zlato polje za zajtrk, kosilo ali večerjo in sodelujte v nagradni aktivnosti, v kateri lahko pridobite praktično posodo za kosilo. Tako boste svoje okusno kosilo lahko pojedli kjerkoli boste želeli.

Ob nakupu izdelkov Zlato polje riž, testenine, mlevski izdelki in žita za zajtrk v skupni vrednosti najmanj 9,90 € prejmete posodo za kosilo na poti. 

Veljajo samo originalni računi, ki dokazujejo nakup izdelkov riža, testenin, mlevskih izdelki in žit za zajtrk Zlato polje v obdobju od 12. 5. 2016 do 30. 6. 2016. Aktivnosti poteka v vseh prodajalnah v Republiki Sloveniji.

Kako do darila:

  • Pravilno in čitljivo izpolnite NAGRADNO KUVERTO, priložite originalni račun (ali več računov), iz katerega je razviden nakup izdelkov Zlato polje v vrednosti vsaj 9,90 €, ter vse skupaj pošljite na naslov organizatorja: Žito, d.d., Šmartinska 154, 1529 Ljubljana do vključno 5. 7. 2016.

Darilo boste prejeli po pošti najkasneje v 30 dneh po zaključku aktivnosti. Število daril je omejeno – podelili bomo 2000 posod. Dimenzije posode: 19 x 15 x 8 cm.

Za več informacij o programu zvestobe, darilu za nakup in pogojih sodelovanja poglej NAGRADNO KUVERTO (.pdf) ali si preberite Pravila in pogoje sodelovanja (.pdf).

Na seznam