• Nagradne igre •

Program zvestobe “Pa dober tek!”

Sodelujete lahko tako, da zberete originalne račune, iz katerih so razvidni nakupi izdelkov riža, testenin, zdrobov, kaš, kosmičev in žit za zajtrk Zlato polje v skupni vrednosti vsaj 5,99 € v izbranih živilskih prodajalnah na območju Republike Slovenije.

Za darilo prejmete komplet 4-delnega pribora. Veljajo samo originalni računi v obdobju od 7. 10. 2015 do 7. 12. 2015.

Kako do darila:

  • Sodelujoči lahko darilo prevzamejo na prodajnem mestu na informacijah v izbranih večjih živilskih prodajalnah na območju Republike Slovenije tako, da prodajalki izročijo originalne račune, iz katerih je razviden nakup izdelkov v vrednosti vsaj 5,99 €. Poglejte seznam prodajnih mest za prevzem darila. Pomembno: V trgovinah se lahko prevzame pribor le z računi istega trgovca. V primeru, da ima sodelujoči račune različnih trgovcev, je prevzem nagrade možen le po pošti.

ali

  • Pravilno in čitljivo izpolnijo nagradni kupon ter priložijo originalni račun (ali več računov), iz katerega je razviden nakup izdelkov v vrednosti vsaj 5,99 € ter vse skupaj v kuverti pošljejo na naslov organizatorja: Žito, d.d., Šmartinska 154, 1529 Ljubljana s pripisom »Pa dober tek«.

 

Sodelujoči lahko prejmejo več daril: npr. za nakup izdelkov v vednosti vsaj 11,98 € prejmejo 2 kompleta, za nakup vsaj 17,97 € pa 3 komplete pribora itd.

 

Za več informacij o programu zvestobe, darilu za nakup in pogojih sodelovanja poglej LETAK (.pdf) ali si preberite Pravila in pogoje sodelovanja (.pdf).

Na seznam