• Nagradne igre •

Nagrajevanje nakupa “Krožniki po tvojem okusu”

Pričarajte si žitno polje na vaši mizi! Sestavite si komplet krožnikov in skled po svojem okusu. V stiliziranem potisku od žitnega kalčka do klasja in obranega zrna.

Veljajo samo originalni računi, ki dokazujejo nakup izdelkov riža, testenin, mlevskih izdelki in žit za zajtrk Zlato polje v obdobju od 5. 10. 2017 do 30. 11. 2017. Aktivnost poteka v vseh prodajalnah v Republiki Sloveniji.

Kako do želenega darila?

1. V trgovini poiščite svoje najljubše izdelke Zlato polje. Izbirate lahko med riži, testeninami, kašami, zdrobi, kosmiči in žiti za zajtrk.

2. Zbirajte račune in si sestavite svoj komplet krožnikov in skled. Ob nakupu izdelkov Zlato polje v skupni vrednosti najmanj 6 € prejmete plitev krožnik, ob nakupu izdelkov Zlato polje v skupni vrednosti najmanj 8 € prejmete skledo, ob nakupu izdelkov Zlato polje v skupni vrednosti najmanj 10 € prejmete globok krožnik. Število sodelovanj v nagrajevanju nakupa ni omejeno, zato lahko sodelujete večkrat in zberete želeno število daril.

3. Pravilno in čitljivo izpolnite KUPON s svojimi osebnimi podatki, označite želeno število daril, priložite originalni račun (ali več računov), iz katerega je razviden nakup izdelkov Zlato polje ter vse skupaj pošljite na naslov organizatorja: Podravka d.o.o., Šmartinska 154, 1000 Ljubljana, s pripisom »krožniki po tvojem okusu«.

Darilo za nakup boste prejeli po pošti, najkasneje v 45 dneh po končani aktivnosti. Število daril je omejeno – podeljenih bo skupno 5.000 daril. Darila se izdajajo glede na vrstni red dospelosti računov.

Za več informacij o programu zvestobe, darilu za nakup in pogojih sodelovanja poglejte NAGRADNI LETAK (.pdf) ali si preberite Pravila in pogoje sodelovanja (.pdf).

Na seznam